Κατσαρολάκι

Σοκολατένιο γλυκό της στιγμής με καραμέλα!!!

Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ
2 κουτιά ζαχαρούχο
1/2 κούπα φουντούκι ψιλοκομμένο
1 πλάκα βιτάμ 250 γαμ.  η ένα βιτάμ soft
Γλάσο
2 συσκευασίες γλάσο Γιώτης ,η 2 κουβερτούρες σοκολάτες
1 γάλα μικρό νουνού εβαπορέ
1 κουταλιά γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε στο μίξερ τα μπισκότα σε σκόνη και την τοποθετούμε σε ταψάκι μεγέθους τούρτας στρογγυλής η τετράγωνης.
Λιώνουμε το βούτυρο το ρίχνουμε πάνω στα τριμμένα μπισκότα και με τα χέρια μας το ζυμώνουμε να πάει βουτυρωθεί όλο το μπισκότο .Το στρώνουμε στο ταψάκι ομοιόμορφα φροντίζοντας γύρω γύρω να είναι πιο υπερυψωμένο.
Σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς βάζουμε το ταψάκι  να ροδίσει λίγο για 10 λεπτά
Έχουμε βράσει [από πιό νωρίς να είναι έτοιμα] κλειστά σε μπόλικο νερό να τα σκεπάζει τα 2 ζαχαρούχο γάλατα  για να γίνουν καραμέλα .
Τα ανοίγουμε αφού κρυώσουν πολύ καλά τα αδειάζουμε σε ένα μπολ ρίχνουμε το τριμμένο φουντούκι και ανακατεύουμε .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΠΛΕΟΝ
Στρώνουμε την καραμέλα με το φουντούκι από πάνω από τα μπισκότα .
Τρίβουμε λίγο μπισκότο από πάνω αν θέλουμε .
Γλάσο
Βάζουμε σε κατσαρολάκι το γάλα και μόλις κάψει ρίχνουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε να λιώσει καλά.
Περιχύνουμε το γλυκό όλο και το τοποθετούμε στο ψυγείου να παγώσει για να σταθεί .
Υπέροχο γλυκό σε γεύση !!!
Σημείωση
Μπορούμε να το κόψουμε και σαν μικρά παστάκια όταν παγώσει
Back to top button