Κατσαρολάκι

Σοκολατάκια Ferrero Rocher- Με τέσσερα υλικά!!!

Η Νίκη Βαρσάμη μας κακομαθαίνει…με μια συνταγή για να φτιάξετε τα δικά σας Φερέρο Ροσέ

Δείτε υλικά και ακολουθήστε οδηγίες

120γρ. Φουντούκια
100γρ. Γκοφρετα
200γρ. Μερεντα
200γρ. Κουβερτουρα γάλακτος

Αλέθουμε τα φουντούκια και κρατάμε 30γρ.
Αλέθουμε τη Γκοφρετα και ενώνουμε με τα φουντούκια. Προσθέτουμε τη μερέντα και ενώνουμε τα υλικά. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ωρες να σφιξει.
Μετα με 1 κουταλάκι παίρνουμε μείγμα το παταω λιγο, βαζω 1 φουντούκι (προαιρετικό αλλά νομιζω αυτο κάνει τη διαφορά), και πλαθουμε μια μπαλιτσα.
Αφού τελειωσουμε τα βαζουμε στο ψυγείο για λιγο να παγώσουν.
Λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε τα 30γρ. Φουντούκια που είχαμε κρατήσει. Βουτάμε τα σοκολατάκια , βάζουμε σε λαδόκολλα και στο ψυγείο να παγωσουν….και καλή σας ορεξη!!!!

Back to top button