Κατσαρολάκι
Πανεύκολη τούρτα πραλίνας σε λίγα μόλις λεπτά!

Τουρτίτσα πανεύκολη σε ελάχιστα λεπτά γιατί κάθε μέρα (και τις εργασιμες!) είναι γιορτή!
-
Για το παντεσπάνι βανίλιας
- 4 μεγάλα αυγά
- 220 γραμ. ζάχαρη
- 220 γραμ. μαλακό βούτυρο
- 220 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 κ.γλ. μπέικινγκ πάουντερ
- 1κ.γλ. υγρή βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
-
Για την κρέμα πραλίνα
- 250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γραμ. άχνη ζάχαρη
- 125 γραμ. κακάο
- 400 γραμ. πραλίνα
- 1 κ.γλ. υγρή βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
- 150-200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%