Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Λαχανόρυζο όπως δεν το ξαναέχετε γευτεί!

Η συνταγή που θα σβήσει το “μπλιαχ” δίπλα από το λαχανόρυζο! Δοκιμάστε την και θα γίνει το αγαπημένο σας φαγάκι!

Υλικά:

  • 1 λάχανο μικρό
  • 1 πιπεριά φλωρίνης
  • 1 πιπεριά κέρατο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 ντομάτες
  • 1 μεγάλο πράσο
  • 1 ματσάκι σέλινο
  • 1/2 κιλό μοσχάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο τσίλι
  • 1 κούπα ρύζι γλασέ
  • λάδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το λάχανο κατά μήκος σε μικρές λωρίδες, τις πιπεριές και όλα τα λαχανικά σε ροδέλες.

Γεμίζουμε τον πάτο της κατσαρόλας με λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μοσχάρι.

Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε σιγά σιγά μέχρι να πάει παντού το λάδι.

Βάζουμε τα μπαχαρικά, προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.

Ένα τέταρτο πριν προσθέτουμε το ρύζι και περιμένουμε μέχρι να μελώσουν τα υλικά.

Back to top button