Κατσαρολάκι
Λαγάνα: Από το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας…σνακ με ζάχαρη και κανέλα!!!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180βαθμούς
Κόβουμε τη λαγάνα σε λεπτά στικ
Τις βάζουμε σε μια λεκανίτσα
Περιχύνουμε με λιωμένη μαργαρίνη
Για έξι περίπου φλυτζάνια ψωμιού-πασπαλίζουμε με πέντε κουταλιές ζάχαρη και κανέλα
Ανακατεύουμε να πάνε παντού
Ψήνουμε για 8 περίπου λεπτά (μέχρι να ροδίσουν)
Μόλις τα βγάζουμε πασπαλίζουμε με λίγη ακόμη ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή)