Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Λαγάνα: Από το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας…σνακ με ζάχαρη και κανέλα!!!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180βαθμούς

Κόβουμε τη λαγάνα σε λεπτά στικ

Τις βάζουμε σε μια λεκανίτσα

Περιχύνουμε με λιωμένη μαργαρίνη

Για έξι περίπου φλυτζάνια ψωμιού-πασπαλίζουμε με πέντε κουταλιές ζάχαρη και κανέλα

Ανακατεύουμε να πάνε παντού

Ψήνουμε για 8 περίπου λεπτά (μέχρι να ροδίσουν)

Μόλις τα βγάζουμε πασπαλίζουμε με λίγη ακόμη ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή)

 

 

Back to top button