Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Κότσια στη λαδόκολλα ψημένα στο τζάκι! Οικονομικό και νοστιμότατο φαγάκι!

Πριν η Άνοιξη σβήσει για αυτή τη χρονιά το τζάκι, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και θα γλύφουν τα δάχτυλά τους! Χωρίς λερώματα στην κουζίνα και με αξεπέραστη νοστιμιά!
Πλένουμε τα κότσια μας και τα βάζουμε στη λαδόκολα με αλάτι και πιπέρι.
2. Χτυπάμε στο μπλέντερ τη μουστάρδα,  το χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν λείος χυλός.
3. Απλώνουμε τον χυλό στα κότσια με ένα πινέλο έτσι ώστε να πάει ο χυλός παντού.
4. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε μπαστουνάκια χοντρά και τα τοποθετούμε ανάμεσα από τα κότσια και ρίχνουμε λίγο χυλό και σε αυτά.
5. Τέλος τοποθετούμε τις φέτες λεμονιού πάνω στο κρέας μας και τα κλαδάκια δενδρολίβανου.
6. Προσθέτουμε λίγο λάδι και ψήνουμε τυλιγμένα στη λαδοκολα αφού πρώτα τα περιτυλίξουμε με αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμεμέσα στην στάχτη του τζακιού προσθέτοντας κάρβουνα και ψήνουμε για 4-5 ώρες περίπου. Καλή επιτυχία.
Από τις Συνταγές της Μαριάννας Αποστόλου
extra tip και για επιδόρπιο:
Σε λαδόκολλα τυλίξτε ξεφλουδισμένα μήλα και αφού έχετε αφαιρέσει τα σπόρια. Ψήνεται για μιάμιση ώρα περίπου επίσης στο τζάκι. Μόλις τα βγάλετε τα αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε με γιαούρτι ενώ πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη και κανέλα!

Back to top button