Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Κατσαρολάκι

Διπλή τηγανιά!

Ο καιρός είναι ότι πρέπει για χειμερινά φαγάκια. Εμείς σας προτείνουμε τηγανιά με δύο είδη κρέατος  από τη φίλη μας Αθηνά Αγιαννίδου

Υλικά:
500 γρ. χοιρινή σπάλα
500 γρ. κοτόπουλο
1 πιπεριά κόκκινη
1 κρεμμύδι ξερό
ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
ρίγανη
χυμός από 1 λεμόνι
μουστάρδα σε σκόνη

Εκτέλεση:
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το χοιρινό κρέας, μιας και θέλει παραπάνω χρόνο ψησίματος.
-Μόλις θωρακιστεί καλά, προσθέτουμε και το κοτόπουλο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σκόνη μουστάρδας. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 λεπτά.
-Ανοίγουμε το καπάκι και αφού λιποθυμήσουμε από την μυρωδιά, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Αφήνουμε το κρεατάκι μας να ρουφίξει τα υγρά και να μείνει με το λαδάκι του.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 8,00 ευρώ
Μερίδες: 4

Χοιρινό και κοτόπουλο, προμηθευτήκαμε από το κρεοπωλείο του κυρίου Πανισκάκη, στην οδό Εθνικής Αντίστασης 40, στα Νέα Μουδανιά.
Αν θέλετε να απογειώσετε την τηγανιά σας, τα τελευταία 5 λεπτά, προσθέστε κύβους από κεφαλοτύρι.
Καλή σας επιτυχία και καλή σας όρεξη!

 

http://www.halkidikifocus.gr/2014/index.php?option=com_k2&view=item&id=12577%3A%CE%BF-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82&Itemid=459#.VitWYNXhDIV

 

Back to top button