20o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – Μας έδειξαν το δρόμο της ομαδικότητας !

Σε κλίμα συγκίνησης για τα παιδιά που αποχαιρετούν το Δημοτικό Σχολείο και περνούν το κατώφλι του Γυμνασίου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά και για όσα σφράγισαν την σχολική χρονιά που ολοκληρώνεται και επισήμως σήμερα, πραγματοποιήθηκε η γιορτή του 20ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.
Οι μαθητές, μέσα από τα τραγούδια τους, τα ποιήματά τους αλλά και το θεατρικό έργο που παρουσίασαν, κατάφεραν να ταξιδέψουν το ενήλικο κοινό: γονείς, συγγενείς, φίλους αλλά και τους ίδιους τους δασκάλους, σε έναν κόσμο όλο όνειρα και προσδοκίες για το μέλλον. Τα παιδάκια της πρώτης δημοτικού που προχωρούν και αυτά στο επόμενο σκαλοπάτι της εκπαίδευσης, αποχαιρέτησαν τα παιδιά της έκτης τάξης δείχνοντας την ομαδική προσπάθεια και τη συναδέλφωση μεταξύ των μαθητών. Συγκινημένη και η δασκάλα της έκτης τάξης, που αποχαιρέτησε τους μαθητές της προσφέροντάς τους όλο αυτό το διάστημα τα εφόδια και την θέληση για μάθηση.
Σημαντική η συμβολή και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μέσα από την προσφορά εδεσμάτων και προσωπικής συνεισφοράς στη διοργάνωση της γιορτής. Καθώς και γονέων και χορηγών στην εκδήλωση. Για το λόγο αυτό, η πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε εκτός από τους γονείς και τους επαγγελματίες που συνέβαλαν προσφέροντας προϊόντα και συγκεκριμένα, τους : ΤΥΡΑΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΙΟ ΚΩΤΟΥΖΑΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΛΙΑΦΑΣ, ΠΙΤΣΑΡΙΑ LA STRADA, ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΒΙΟΛΑΝΤΑ καθώς και τον κ. Ιωάννη Φάλια.