Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kidsnews

16χρονη νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία -Eγκληματική ενέργεια και αυτοκτονία τα δύο ενδεχόμενα

Τραγικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με το νεκρό κορίτσι που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης τον Προφήτη Ηλία

Το πτώμα, ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις μιλούσαν για περίπου 30 ετών γυναίκα, φέρεται να ανήκει σε 16χρονη που διαμένει με την οικογένειά της στην πόλη των Τρικάλων. Στο χώρο έχει σπεύσει για αυτοψία η Ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από τη Λάρισα, καθώς και η εγκληματολογική από τη Θεσσαλονίκη ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε στις 7 περίπου το πρωί της Τετάρτης, έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία από συμπολίτη που αθλούνταν στην περιοχή καθώς και εργαζόμενους στην καθαριότητα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ενώ με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι τώρα, δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Έχουν διαρρεύσει  πληροφορίες, ότι η 16χρονη είχε απευθυνθεί στο παρελθόν στις αρχές καταγγέλλοντας περιστατικό βίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απουσία του παιδιού από το σπίτι του έγινε αντιληπτή γύρω στις 4 το πρωί από τους οικείους της κι ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, μιας και στο εκκλησάκι γίνονται εργασίες αποκατάστασης και υπάρχουν σκαλωσιές. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε από το Δήμο καλαθοφόρο προκειμένου να ανέβουν στην σκεπή της εκκλησίας για να εκτιμήσουν το ύψος και τις συνθήκες. Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκαν τα παπούτσια του κοριτσιού, ενώ το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, φέρεται να ενισχύεται και από μαρτυρίες φίλων της 16χρονης.

Back to top button