KidsnewsSocial

Τραγωδία στα Τρίκαλα με νεκρό 60χρονο δάσκαλο – Το συγκινητικό μήνυμα των συναδέλφων του

O 60χρονος εκπαιδευτικός Βασίλης Γιαννούχος έχασε τη ζωή του σε φωτιά που  ξέσπασε σε αποθήκη όπου διατηρούσε στην περιοχή Φλαμούλι στα Τρίκαλα. Ο 60χρονος, που ήταν διευθυντής δημοτικού σχολείου στα Τρίκαλα πήγε, σύμφωνα με πληροφορίες να ταΐσει λίγα ζώα, που είχε στην αποθήκη στο Φλαμούλι.

Άγνωστο προς το παρόν για ποιο λόγο, η αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορέσει εγκαίρως να βγει.

Αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις ανέσυραν νεκρό τον 60χρονο δάσκαλο.

Για την τραγωδία έρευνα διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίκαλων.

Συγκλονισμένη εκπαιδευτική κοινότητα στα Τρίκαλα λόγω του αδόκητου θανάτου του Βασίλη Γιαννούχου, διευθυντή του 7ου δημοτικού σχολείου Τρικάλων (Αγία Μονή).

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Βασίλη Γιαννούχου, που υπηρετούσε ως διευθυντής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Βασίλη, που ξεχώριζε για την παιδαγωγική του ευαισθησία, την αγάπη και ζεστασιά για τους μαθητές/μαθήτριές του, την προσφορά και την αφοσίωσή του στο δημόσιο σχολείο.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα τέκνα τους και σε λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Βασίλη, καλό παράδεισο!”

Back to top button