BookcornerKidsnews

Τα Μαγικά Γράμματα έτοιμα για τα δώρα του Πάσχα!

Τα ράφια είναι γεμάτα με μικρές λογοτεχνικές εκπλήξεις και όχι μόνο! Όλα είναι στη θέση τους και περιμένουν να επιλέξεις το κατάλληλο βιβλίο, το πιο ξεχωριστό δώρο, για το βαφτιστήρι, τους αγαπημένους αλλά και σένα! Ο λόγος για το βιβλιοπωλείο Μαγικά Γράμματα που φέρνει την άνοιξη με βιβλία αλλά και προτάσεις δώρων που θα μείνουν να θυμίζουν τις γιορτινές στιγμές χρόνια μετά!

Ήδη οι νέοι νονοί και νονές, έχουν την γνώμη ότι το βιβλίο δεν μπορεί να λείπει από το πακέτο του Πασχαλινού δώρου! Και όχι μόνο βέβαια. Το βιβλίο, ειδικά για τα παιδιά και αγαπημένους φίλους και πρόσωπα, είναι ο,τι πιο σπουδαίο μπορεί να προσφέρει και να χαρίσει κανείς και μάλιστα για όλες τις ηλικίες από 0 έως τα βαθιά γεράματα.

Νέοι τίτλοι παιδικών βιβλίων, πάμπολλοι τίτλοι λογοτεχνίας για εφήβους και ενήλικες, λευκώματα, κλασσικά και νεότερα αριστουργήματα αλλά και μια σειρά μοναδικών δώρων φέρνουν την Άνοιξη και για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστούν στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Συναντήσαμε την ιδιοκτήτρια Βούλα Παπαντώνη-Σελέκου η οποία μας ξενάγησε στον μαγικό κόσμο του βιβλιοπωλείου και στις προτάσεις του για φέτος το Πάσχα.

 

 

Και φυσικά πολλά πολλά ακόμη δώρα:

Back to top button