KidsnewsΥγεία

Πόσα παιδιά κάτω των 12 έχουν εμβολιαστεί στα Τρίκαλα – Σε πλήρη λειτουργία το Παιδιατρικό Εμβολιαστικό Κέντρο | Προστίθεται και το Moderna στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Νοσοκομείου Τρικάλων

Εντείνονται οι εμβολιασμοί των παιδιών κάτω των 12 στο νομό Τρικάλων. Το Παιδιατρικό Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου Τρικάλων τίθεται σε πλήρη και σχεδόν καθημερινή λειτουργία δίνοντας τη δυνατότητα εμβολιασμού από Τρίτη εως και Σάββατο κάθε εβδομάδα.

“Τα μέχρι τώρα στοιχεία σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς παιδιών μας κάνουν ιδιαίτερα αισιόδοξους. Ήδη η ανταπόκριση είναι η καλύτερη που μπορούσαμε να έχουμε και αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Είναι σημαντικό να θωρακίσουμε την υγεία των παιδιών μας απέναντι στον ιό, αλλά και να χτίσουμε ένα τείχος προστασίας για κάθε αγαπημένο τους πρόσωπο. Τώρα, όλο αυτό γίνεται πιο επιτακτικό και σίγουρα τα παιδιά δικαιούνται την ασφαλή κανονικότητα, που μπορεί να προσφέρει το εμβόλιο”, τονίζει ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, κ. Ηλίας Τσιαούσης.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 275 εμβολιασμοί (με τα ραντεβού του Σαββάτου θα γίνουν 300) ενώ αναμένεται κατακόρυφη άνοδος με την αυξημένη δυνατότητα που θα δίνεται από εδώ και στο εξής.


Ενισχύεται και με Moderna το Νοσοκομείο Τρικάλων

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ξεκινώντας από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, και κάθε Κυριακή μέχρι 30 Ιανουαρίου, θα λειτουργεί εμβολιαστική γραμμή με το σκεύασμα της Moderna με ωράριο 8-22:00. Το εμβόλιο της Moderna αξίζει να σημειωθεί ότι αφορά μόνο ενήλικες.

Back to top button