Social

Πανελλήνια ιππική συγκέντρωση στο Περτούλι Τρικάλων

Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων ο Βουκεφάλας,θα πραγματοποιήσει την Πανελλήνια ιππική συγκέντρωση στο Περτούλι Τρικάλων.

Πιο συγκεκριμένα το τριήμερο 15,16,17-7-22 στην θέση Περτουλιώτικα λιβάδια θα κατασκηνώσουν άλογα, ιππείς και φίλοι για να απολαύσουν το όμορφο τοπίο μέσα από τον μαγικό κόσμο των αλόγων.

Εκκίνηση εκδήλωσης μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 15Ιουλίου στα περτουλιώτικα λιβάδια,τακτοποίηση αλόγων και κατασκήνωση σε όσους επιθυμούν (υπάρχουν ξενοδοχεία σε όλη την περιοχή) .

Το βραδάκι στο Ιππικό κέντρο Κερκέτιο ζεστή ατμόσφαιρα γύρω απ τη φωτιά για γνωριμίες και συζητήσεις περί των αλόγων Το Σάββατο πρωινό στο χώρο Κερκέτιο προσφορά του συλλόγου και στις 10:00 πμ Εκκίνηση διαδρομής περίπου 15χλμ στο μοναδικό ελατόδασος του περτουλίου… Επιστροφή για γεύμα κ ξεκούραση…

Το βράδυ δείπνο (το κυρίως πιάτο των κρεατικών θα προσπαθήσει να προσφέρει ο ιππικός σύλλογος)σε συστεγαζμένο κιόσκι στον προαύλιο χώρο του κερκέτιου με live μουσική μέχρι τις” πρώτες” πρωινές ώρες(1:00-2:00) γιατί δεν πρέπει κανείς να χάσει την διαδρομή της Κυριακής.

Την Κυριακή το πρωί, τελευταία ημέρα της συνάντησης, θα γίνει ακόμη μία διαδρομή περίπου 11,5 χιλιομέτρων. Την ιππική συγκέντρωση θα πλαισιώσουν ο κτηνίατρος κ. Κώστας Οκκας ( για ενημερωτικές συζητήσεις και περιστατικά), ο πεταλωτής κ. Βάιος Μπακρατσάς – μέλος Ι.Σ ( για τις απαιτήσεις των διαδρομών και ενημερώσεις για αποφυγή προβλημάτων), η εκπαιδεύτρια αλόγων κ. Λίνα Μπιτσιούνη μέλος Ι.Σ ( για συζητήσεις και απορίες εκπαιδευτικού περιεχομένου) και για σωστή φωτογράφιση η Βεατρίκη Κουτσούκου θα μας περιμένει στα ομορφότερα κάδρα της φύσης!!!

Υπάρχουν μποξ αλόγων προς διάθεση, ενοικίαση αλόγων με 25€ για την κάθε διαδρομή, μηχανές -γουρούνες με 30€ ( με βενζίνη) για κάθε διαδρομή.

Τροφές αλόγων δεν θα χορηγηθούν από το σύλλογο οπότε ο καθένας πρέπει να προμηθευτεί για το άλογο του.

Περισσότερες διευκρινίσεις στο 6944127157 Μίλτος Κρανιάς (πρόεδρος ιππικού συλλόγου)Σας περιμένουμε για ένα τριήμερο στο απόλυτο φυσικό περιβάλλον!!!Καλή αντάμωση!

Back to top button