KidsnewsSchoolicantera

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στον παιδικό σταθμό “Τα Σκιουράκια” !!! – Γνωρίστε έναν μοναδικό χώρο για τα σπουδαιότερα πρόσωπα της ζωής σας!

Ο παιδικός σταθμός «Τα Σκιουράκια» είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο της πόλης, που φτιάχτηκε με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά και με στόχο την γνωστική ανάπτυξη και προσωπική εξέλιξη τους. Οι λέξεις που βασίζεται η λειτουργία του είναι Φροντίδα και Aγάπη για τα παιδιά!!! Και αυτές οι δυο λέξεις τα λένε όλα!!! Ο χώρος , είναι μια υπέροχη μονοκατοικία στην καρδιά της πόλης, που ανακατασκευάστηκε και ανακαινίσθηκε πλήρως, με βάση τις ανάγκες των παιδιών.Όπως μας αναφέρει η υπεύθυνη λειτουργίας κα Σοφία Κορώνα, «Προσδοκούμε τα παιδιά να αποκτήσουν κοινωνικές, συναισθηματικές και γνωστικές δεξιότητες. Οι δραστηριότητες που γίνονται στον Παιδικό Σταθμό είναι οι εξής: Ζωγραφική με διάφορα υλικά και τεχνικές κατασκευές, προγραφή, προανάγνωση, προμαθηματικές δραστηριότητες όπως παραμύθι, κουκλοθέατρο, μουσικη, γυμναστικη ελεύθερο και ομαδικό παιχνίδι στην αυλή αλλά και στους ιδιαίτερα φιλικούς εσωτερικούς χώρους του σταθμού μας». Η κα Κορώνα, σε μια συνέντευξή της μας εξήγησε τις προτεραιότητες που θέτει ο παιδικός σταθμός και τη φιλοσοφία τους απέναντι στα παιδιά».

Οι εγγραφές άρχισαν λοιπόν! Μάθετε περισσότερα εδώ !

*Ο παιδικός σταθμός «Τα σκιουράκια» καλωσορίζει τους μικρούς φίλους του στο χώρο του που βρίσκεται επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 8, τηλ 6987458378, Υπεύθυνη κα Σοφία Κορώνα

Back to top button