KidsnewsSchoolicantera

Ξεκινά στο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας-HELLO το ταξίδι της γνώσης!!!

Ένα νέο σχολικό ταξίδι για το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας-HELLO ξεκινά!!! Είναι βέβαιο ότι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με ασφάλεια τους μαθητές μας πίσω στα θρανία!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Hello
Ιπποκράτους 1, Τρίκαλα
2431078610

 

[divider]

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η λειτουργία του HELLO αρχίζει, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον covid-19 και έχοντας εναρμονιστεί με τις υγειονομικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, εφαρμόζοντας επιπλέον μέτρα όπως προστατευτικά plexiglasses στα θρανία.

Τα ολιγομελή τμήματα, οι άνετοι χώροι διδασκαλίας, η ολοκληρωμένη υποστήριξη των σπουδαστών μέσα στην αίθουσα αλλά και μέσω των νέων τεχνολογιών μας επιτρέπουν να προσεγγίζουμε δημιουργικά το μάθημα των Αγγλικών!

Επικοινωνήστε μαζί μας για το πρόγραμμα σπουδών και γνωρίστε τα εκπαιδευτικά εργαλεία τα οποία είναι ενθαρρυντικά για όλες τις ηλικίες μαθητών!

Στο σχολείο μας μπορείτε να επιλέξετε τις ακόλουθες δράσεις-προγράμματα.

  • Στο Ηello Dyslexic Center μπορούν να ενταχθούν μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και να λάβουν εξατομικευμένη διδασκαλία από ειδική εκπαιδευτικό χρησιμοποιώντας την μοναδική μέθοδο ESF με θεαματικά αποτελέσματα!
  • Οι μαθητές μας μπορούν να συμμετέχουν στο επίσημα αδειοδοτημένο TED-Ed Club του σχολείου μας έχοντας τη δυνατότητα να εκφράσουν τις πρωτότυπες ιδέες τους στο επίσημο κανάλι του TED-ED.
  • Συμμετοχή στο γνωστό, πια, βιωματικό project ‘Υour Thought On Greece’ που εχει προσελκύσει παγκοσμίως τα φώτα της δημοσιότητας
  • Ταχύρυθμα προγράμματα για Ενήλικες αποκτώντας γρήγορα και εύκολα πιστοποιήσεις Β2/Γ2 αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ
  • Και για τους μικρούς μας φίλους το αγαπημένο τους Little College!Eνα κολλέγιο για μικρούς εξερευνητές όπου έχουν την πρώτη τους επαφή με την Αγγλική γλώσσα μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και μαθαίνοντας να επικοινωνούν σε αυτή με φυσικό και αυθόρμητο τρόπο. Κλείστε τώρα θέση!

Back to top button