KidsnewsSchoolicantera

Μαθητές “Ευχαριστούμε για τα μαθήματα κανόε καγιάκ”

Μετά τις σκηνές που κάνουν τον  γύρο του διαδικτύου και το οποίο δείχνει παιδιά να περπατούν πάνω σε θρανία για να απεγκλωβιστούν και να φύγουν σώα και αβλαβή από το σχολείο τους στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχει πλημμυρίσει από την κακοκαιρία «Μπάλλος», η συντονιστική επιτροπή των μαθητών απέστειλε επιστολή στην οποία τονίζει πως δεν γίνεται να πνίγονται στα ίδια τους τα σχολεία.


“Αγαπητό Υπουργείο «Παιδείας» και αγαπητή Κυβέρνηση

Εκ μέρους όλων των σχολείων και μαθητών θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε ώστε να προστατέψετε τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, ώστε να είναι τα σχολεία μας ασφαλή, χωρίς κενά σε καθηγητές, ώστε να εξασφαλίζεται ότι όλοι οι μαθητές θα απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι η «Αξιολόγηση» των σχολικών κτιρίων και υποδομών κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χάρη στη γενναία κρατική σας χρηματοδότηση. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα τα νέα μαθήματα που προστέθηκαν στο ημερήσιο σχολικό πρόγραμμά μας, αυτά του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης.

Επίσης πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε για τα θρανία πολλαπλών χρήσεων με τα οποία εξοπλίσατε τα σχολεία μας. Το γιορτάσαμε χορεύοντας ΜΠΑΛΛΟ πάνω τους.

Τέλος, ενημερώστε εκ μέρους μας την αντιτρομοκρατική και τα ΜΑΤ ότι σήμερα και αύριο λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν χρειάζεται να έρθουν από τα σχολεία και τις γειτονιές μας. Από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορείτε να στείλετε το Λιμενικό.

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας

Πέμπτη 14/10/2021″

Back to top button