Bookcorner

ΜΑΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: Αυτό το καλοκαίρι βελτιώνουμε τη ζωή μας με δύο βιβλία!!!

Αυτό το καλοκαίρι κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη με δύο βιβλία αυτοβελτίωσης!  Ακονίζουν το μυαλό μας, τη σκέψη μας ενώ από την άλλη μας βοηθούν να διαχειριστούμε το στρες! Τα βρήκαμε στο βιβλιοπωλείο τα Μαγικά Γράμματα. 

 


BRAIN COACH

ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ – ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ

MOORE GARETH

 

Αν και το γνωστό κλισέ «χρησιμοποιούμε μόνο το 10% του εγκεφάλου μας» είναι μύθος, η αλήθεια είναι πως ο εγκέφαλός μας πρέπει να διαχειριστεί τόσο πολλές πληροφορίες από τόσο πολλές πηγές, που δεν είναι παράξενο ότι σε στιγμές έντονου στρες νιώθουμε νοητική κόπωση και άγχος.

Στο βιβλίο “Brain Coach” ο Gareth Moore έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ασκήσεων, τεχνικών και συμβουλών που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το νοητικό στρες, να ενισχύσετε τη λειτουργία του εγκεφάλου σας και να εξασκήσετε τη σκέψη σας.
Ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα 40 ημερών που θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του εγκεφάλου σας.
Χρονομετρημένες ασκήσεις, στοχευμένα τεστ για συγκεκριμένες δεξιότητες, καθώς και γρίφοι γενικού ενδιαφέροντος, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας ένα «ολιστικό» πρόγραμμα εξάσκησης του εγκεφάλου σας.
Δοκιμασμένες και αποτελεσματικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μυαλό σας σε φόρμα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).


60 ΑΛΛΑΓΕΣ ΖΩΗΣ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

CASPER ROSANNA

Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε!
Το βιβλίο αυτό, γεμάτο με πρωτότυπες ιδέες για να βελτιώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, όπως τη φυσική κατάσταση, τη διατροφή, την ψυχολογία, τις σχέσεις σας, την κοινωνική δικτύωση, σας παρουσιάζει τρόπους για να δημιουργήσετε διαχρονικές συνήθειες, αφού πρώτα επιτύχετε στις προκλήσεις που διαρκούν έναν μήνα.
Η συγγραφέας Rosanna Casper μοιράζεται δεκάδες πρακτικές συμβουλές, βοηθητικά εργαλεία και δικά της μυστικά κόλπα που θα σας ενθουσιάσουν και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας ολοζώντανο μέχρι την τελική και διαχρονική σας επιτυχία. Αν είστε έτοιμοι να δείτε τη ζωή σας θετικά, απλώς επιλέξτε μία πρόκληση και ξεκινήστε:
-Περπατήστε 10.000 βήματα
-30 ημέρες χωρίς (πρόσθετη) ζάχαρη
-Μαγειρέψτε μια καινούργια συνταγή κάθε μέρα
-Κοιμηθείτε καλύτερα
-Ξεφορτωθείτε την ακαταστασία
-Φωτογραφίστε κάθε μέρα
-Βγείτε έξω για 30 λεπτά
-Διαβάστε 20 σελίδες την ημέρα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

 

Back to top button