KidsnewsSocial

Η μουσική γιορτάζει στα Τρίκαλα

Τιμή στη μουσική, από την πατρίδα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Πλήθος εκδηλώσεων των φορέων του Δήμου Τρικκαίων, για ένα μικρό φόρο τιμής στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής. Σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουνίου στα Τρίκαλα, σε τρία διαφορετικά σημεία και στους δρόμους της πόλης, η μουσική αναγεννάται και μας θυμίζει τις νότες που όλοι αγαπούμε να νιώθουμε.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνενώνει διαφορετικά είδη μουσικής και χαρίζει σε επισκέπτες και τρικαλινούς, παγκόσμιες και τοπικές μορφές μουσικής.
Η Εβδομάδα Μουσικής και Τέχνης του Μουσείου Τσιτσάνη, οι δράσεις του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, η Δημοτική Φιλαρμονική, το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας, είναι οι φορείς της γιορτής της μουσικής.
Συγκεκριμένα:

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Από τις 6.30 το απόγευμα η Δημοτική Φιλαρμονική θα βολτάρει μουσικά στους κεντρικούς πεζόδρομους, από τη Δωροθέα Σχολή μέχρι το Δημοτικό Ωδείο.

Το βράδυ θα πραγματοποιήσει εμφάνιση στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη. Η βραδιά  θα εξελιχθεί σε PARTY μέχρι τα μεσάνυχτα με DJ set

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης» ο Δήμος Τρικκαίων φιλοξενεί παγκόσμιας κλάσης μουσικούς και συνθέτη, που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου. Η συναυλία θα δοθεί από διεθνούς φήμης μουσικούς, τραγουδιστές, συνθέτες, όπως ο Lowell Liebermann με έργα και Μίκη Θεοδωράκη, στις 20:30 της 21ης Ιουνίου 2018 με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.
Συμμετέχουν οι: Bella Hristova, Lowell Liebermann, Alison Bolshoi, Yoonah Kim, Dimitri Murrath, Dmitri  Atapine, Hyeyeon Park
Πληροφορίες για τη διοργάνωση στον σύνδεσμο:
https://chambermusichellas.org/
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στον σύνδεσμο https://chambermusichellas.org/june-21st-2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στις 7:20 το απόγευμα η Δημοτική Φιλαρμονική θα δώσει μικρής διάρκεια συναυλία
Από τις 7.30 μέχρι τις 8.30 θα δοθεί συναυλία από μουσικά σύνολα μαθητών του Δημοτικού Ωδείου.

 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

19:00 Η Δημοτική Φιλαρμονική στους δρόμους της πόλης

19:20 Η Δημοτική Φιλαρμονική στο Δημοτικό Ωδείο

19.30 – 20:30 Μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου στην αυλή του ΔΩΤ

20:30 Πνευματικό Κέντρο, Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου

21:00 Η Δημοτική Φιλαρμονική στο Μουσείο Τσιτσάνη

22:00 DJ set στο Μουσείο Τσιτσάνη

 

Από το γραφείο Τύπου

Back to top button