KidsnewsSchoolicantera

Εγγραφές στον παιδικό σταθμό «Τα Σκιουράκια»!!! Ένα νέο ταξίδι ξεκινά κλείστε θέση!

Τα φτερά σιγά σιγά ανοίγουν, και οι μικροί μας φίλοι είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο τους πέταγμα σε ένα νέο κόσμο, αυτό του πρώτου μας σχολείου! Ο Παιδικός Σταθμός «Τα Σκιουράκια» θα υποδεχθεί τους λιλιπούτειους θησαυρούς της ζωής σας, σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παιχνίδι και μάθηση, με χαρά και ασφάλεια.

Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με την  ιδιαίτερα προσεγμένη ζεστή φωλιά για τα παιδιά, να σας περιμένει στην καρδιά της πόλης για το πρώτο ταξίδι στον κόσμο της μάθησης !

Με Φροντίδα και Aγάπη για τα παιδιά, σε μια  υπέροχη μονοκατοικία στο κέντρο των Τρικάλων, που ανακατασκευάστηκε και ανακαινίσθηκε πλήρως, με βάση τις ανάγκες των παιδιών. Η υπεύθυνη λειτουργίας κα Σοφία Κορώνα, και το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό, θα βοηθήσουν τα παιδιά  να αποκτήσουν κοινωνικές, συναισθηματικές και γνωστικές δεξιότητες ενώ θα διασφαλίσουν το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζονται και οι γονείς στην τόσο ευαίσθητη και σημαντική φάση της ζωής των παιδιών.

Οι δραστηριότητες που γίνονται στον Παιδικό Σταθμό είναι οι εξής: Ζωγραφική με διάφορα υλικά και τεχνικές κατασκευές, προγραφή, προανάγνωση, προμαθηματικές δραστηριότητες όπως παραμύθι, κουκλοθέατρο, μουσικη, γυμναστικη ελεύθερο και ομαδικό παιχνίδι στην αυλή αλλά και στους ιδιαίτερα φιλικούς εσωτερικούς χώρους του σταθμού.

Για εγγραφές επικοινωνήστε με την υπεύθυνη Σοφία Κορώνα στο 6987458378

 

 

Back to top button