Social

Δύο Τρικαλινές υποψήφιες, διεκδικούν το στέμμα στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς 2016

Ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη της Miss Thessaly και της Miss Teen Thessaly στο πλαίσιο του Πανθεσσαλικού Διαγωνισμού Ομορφιάς 2016.

Η στέψης της Σταρ και Μις Θεσσαλίας 2016 θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου 2016 στο Mouzaki Palace Hotel & Spa

Τα Τρίκαλα εκπροσωπούν οι:

Ραφαέλα Πλαστήρα ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)
Ειρήνη Παπαγεωργίου ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016

Την Καρδίτσα εκπροσωπούν οι:
Έλενα Παπαδόγια ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)
Νιόβη Ζαρκάδα ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Κατερίνα Τσατσαρώνη ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Μάγδα Ξυλωμένου ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016

Τη Λάρισα εκπροσωπούν οι:

Ιωάννα Γίτση ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Θεοδώρα Σούκια ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Βίβιαν Σελάμη ~Υποψήφια Miss Teen Thessaly 2016 (κατηγορία εφήβων)

Τον Βόλο εκπροσωπούν οι:
Βέρα Μπουρτζέλου ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Αντιγόνη Ζωγραφάκη ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016
Χριστίνα Διμερτίκα ~ Υποψήφια Σταρ * Μις Thessaly 2016

Οι Τρικαλινές

Μεταξύ των διαγωνιζομένων του διαγωνισμού που κλείνει φέτος τα τρία χρόνια βρίσκονται και δύο κοπέλες από τον νομό Τρικάλων. Ας τις γνωρίσουμε:

Ραφαέλα Πλαστήρα

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 17 χρόνων Ελληνίδα γεννημένη και μεγαλωμένη στην χώρα της τουλίπας Ολλανδία. Καταγωγή της τα όμορφα Τρίκαλα. Της αρέσει πολύ η φύση, το ποδήλατο και τα πατίνια της είναι η λατρεία της Επίσης λατρεύει το νερό γι’ αυτό κολυμπάει ώρες χωρίς να κουράζεσαι. Fitness καθημερινή ενασχόληση.

plasthra-kalist1

Από μικρό κοριτσάκι της άρεσε να κάθεται ώρες στον καθρέφτη να αλλάζει ρούχα και να ποζάρει. Τελείωσε το ολλανδικό λύκειο και συνεχίζει στον χώρο της Αισθητικής. Είναι πολύ ευαίσθητη στο θέμα των παιδιών και των μεγάλων ηλικία ανθρώπων, γι’ αυτό και πολλές φορές εθελοντικά βοηθάει σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σε οίκους ευγηρίας.

plasthra-kalist2

Το όνειρο της όμως είναι να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Αυτός ο διαγωνισμός θα της ανοίξει τον δρόμο να πραγματοποιηθεί το όνειρο της και φυσικά να γνωρίσει καλύτερα και τον τόπο από όπου κατάγεται.

Ειρήνη Παπαγεωργίου

Η Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι 23 χρόνων και έχει μεγαλώσει στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, όπου και τελείωσε το λύκειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της . Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Λατρεύει την φύση, καθώς και η ίδια κατάγεται από ένα ορεινό χωριό της Πίνδου, λατρεύει τα ιστορικά βιβλία και ταινίες.

papageorgiou-kalist2

Θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και είναι οπαδός της άποψης ότι όσα περισσότερα κρύβει μια γυναίκα τόσο πιο σέξυ είναι, αφού έτσι παίζει και εξάπτει περισσότερο τη φαντασία .Έχει συνεισφέρει ως εθελόντρια στην ομάδα του δήμου Τρικκαίων για την ιατρική περίθαλψη των προσφύγων που είχαν εγκατασταθεί στη πόλη.

papageorgiou-kalist3

Αγαπά τη ρουτίνα και η καθημερινότητά της πρέπει να είναι πλήρως οργανωμένη. Όλα συμβαίνουν για κάποιο καλό λόγο, έτσι θεωρεί, όπως ακριβώς και ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς. Είναι ένα ταξίδι στο κόσμο της θηλυκότητας και της φινέτσας και είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει μέχρι τέλους!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Back to top button