KidsnewsPlayroom

Διακόσμηση Πασχαλινής Λαμπάδας από την Irene Hussein για μαμάδες και παιδιά

 

Workshop
Διακόσμηση Πασχαλινής Λαμπάδας

από την Irene Hussein
για μαμάδες και παιδιά

Σάββατο 24 Μαρτίου

Η Irene Hussein είναι ένα κορίτσι γεμάτο από θετική ενέργεια και δημιουργικότητα! Eίναι δημιουργός χειροποίητων κοσμημάτων. Δημιουργεί χρωματιστά μακραμέ που θες να στολίζουν το σώμα σoυ, χίπικα και σικ φοριούνται πολλά μαζί ! Είναι 27 χρονών, Ελληνο-Aιγύπτια στην καταγωγή, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Διαθέτει παριζιάνικο αέρα αφού σπούδασε σχέδιο μόδας στην Αθήνα και συνέχισε το όνειρο της, αποφοιτώντας απο τη διάσημη σχολή ESMOD Παρισιού.
Tο Σάββατο 24 Μαρτίου θα βρεθεί στην γκαλερί alma και θα διδάξει σε παιδιά απο 4 χρόνων μεθόδους και τεχνικές κατασκευής πασχαλινής λαμπάδας.
Οι μικροί ‘’καλλιτέχνες’’ θα έχουν τη δυνατότητα, να δημιουργήσουν τη δικιά τους λαμπάδα, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, τα υλικά που τους αρέσουν και όλα αυτα σε ένα χώρο και σε μια ομάδα που προάγει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία.
Η δημιουργικότητα χρειάζεται εμπειρίες, δοκιμές και πειραματισμούς. Αν το παιδί δε δοκιμάσει, δε λερωθεί, δεν καταπιαστεί με όσα του εξάπτουν την περιέργεια, δε θα αφήσει το μυαλό του να ξεφύγει από τα καλούπια και τη φυσική του τάση για δημιουργία και εξερεύνηση να εκδηλωθεί. Θα χαρούμε να έχουμε τους μικρούς φίλους κοντά μας και να ζησούμε μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα τους χαρίσει χαμόγελα και ικανοποίηση!

Δήλωση Συμμετοχής στο τηλέφωνο: 24310 74586
Ωράριο Λειτουργίας:
Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 10:00-14:00
Τετάρτη- Παρασκευή: 10:00-14:00 – 18:00-21:00

ALMA Art Shop

Karanasiou 13, 42100 Trikálon, Trikala, Greece

 

Back to top button