KidsnewsSchoolicantera

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες

Αγωνία τέλος για περίπου 100.000 υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς αναρτήθηκαν στα σχολεία τα αποτελέσματα.

Oι βαθμολογίες είναι διαθέσιμες και ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας.

Για να δείτε τις βαθμολογίες κάντε κλικ εδώ

Από 11 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Σημεώνεται, ότι από αύριο, Σάββατο 11 Ιουλίου, μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους, επιλέγοντας «Οριστικοποίηση» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr.

Όπως έχει αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο του.

Συνεπώς, προτείνεται στους υποψήφιους να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό -το οποίο θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου- ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη εφημερία τους) θα λειτουργήσουν επιπλέον μία ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Back to top button