KidsnewsSchoolicantera

Έως την Πέμπτη 24/11 οι εγγραφές για το 1ο Παιδαγωγικό Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής

Η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας (ΣΒΕ) διοργανώνει υβριδικά το 1ο Παιδαγωγικό Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, από τις 09:00 έως τις 15:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων (Ασκληπιού 18, Τρίκαλα). Απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή. Η παρακολούθηση του Σεμιναρίου θα είναι ελεύθερη για όλους και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Δωρεάν για τα ταμειακά εντάξει μέλη του Περιφερειακού Τμήματος «Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας» του ΣΒΕ, για τους Εργαζόμενους του Δήμου Τρικκαίων και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση της τάξεως των 5€ για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Οι Εγγραφές υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Πέμπτη 24/11/2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.syllogos-sve.gr/ekd-td-04

E-mail Επικοινωνίας: sve.pt.thessalias.stereas@gmail.com

Back to top button