Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
KidsnewsMommy Time

Στα Τρίκαλα η πιο σημαντική εκδήλωση για το θηλασμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, το Νοσοκομείο Τρικάλων διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Στην ενημερωτική εκδήλωση, κεντρικοί ομιλητές θα είναι η Πρόεδρος της Unicef στην Ελλάδα Σοφία Τζιτζίκου, η Μαία του Ινστιτούτου Υγείας Παιδιού Ελένη Ντέκα, από την Τράπεζα Μητρικού Θυλασμού – Μαιευτήριο «Έλενας Βενιζέλου» η Ελένη Ιωάννου καθώς και η Παιδίατρος, Επιμελήτρια Α΄ του ΓΝΤ Χρύσα Παπαχρήστου.

Συντονιστές της εκδήλωσης είναι ο Ενδοκρινολόγος – Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής Χρήστος Μπαρτσόκας και η Διευθύντρια της Παιδιατρικής του ΠΓΝΛ Σοφία Σωτηράκου.

Back to top button