Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Φύγαμε εκδρομή!

Μαθαίνοντας για μια άλλη εποχή στο Λαογραφικό Μουσείο στον Άγιο Βησσαρίωνα

Και αφού με τον κορωναϊό δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε ήσυχοι, μια εκδρομή στην Πύλη και συγκεκριμένα στο οικισμό του Αγίου Βησσαρίωνα είναι μια καλή πρόταση μιας και αυτή την Κυριακή το νέο Λαογραφικό Μουσείο ανοίγει τις πύλες του. Όπως ενημερώνει ο Δήμος Πύλης, “Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, το Λαογραφικό- Νομισματικό Μουσείο του Αγ. Βησσαρίωνα, ανοίγει τις πύλες του, από τις 10:00π.μ έως τη 1:00μμ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους, ντόπιους και επισκέπτες.

Η ξενάγηση θα γίνει από τον συλλέκτη και εκθέτη των έργων Νικόλαο Μαρδάνη.

Στο Λαογραφικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται στο παλιό, πέτρινο Δημοτικό Σχολείο, φιλοξενούνται και εκτίθενται, στο ευρύ κοινό, εκθέματα ανυπολόγιστης , πολιτιστικής αξίας που αφορούν και αναβιώνουν στην ουσία τον λαογραφικό, τεχνολογικό και όχι μόνο τομέα της καθημερινής ζωής της παροδοσιακής κοινωνίας του τόπου μας”.

 

Back to top button