Mommy Time

Κοσμήματα για τα Χριστούγεννα; Δείτε τι σας ταιριάζει

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, όμως κάποιες από εσάς μπορεί να είναι οι τυχερές των γιορτών και να πάρουν κάποιο κόσμημα δώρο από τον Αη Βασίλη! Δείτε ποιός πολύτιμος λίθος σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριός
Αγαπάει τα διαμάντια, δένεται μαζί τους και είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να του κάνετε. Την ονομασία του την πήρε από την λέξη δαμάζω και το στερητικό άλφα. Είναι ένας λίθος που δεν αλλοιώνεται, όπως και ο Κριός, που είναι από τα πιο δυναμικά ζώδια και δύσκολα κάποιος θα του βάλει όρια.
Ταύρος
Τα σμαράγδια ταιριάζουν απόλυτα στον Ταύρο, με το βαθυπράσινο χρώμα τους, που συμβολίζει την ελπίδα. Ένα σμαράγδι θα απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό του και θα του χαρίσει αισιοδοξία. Λέγεται επίσης, ότι το σμαράγδι είναι ένας πολύτιμος λίθος που φέρνει τύχη και ευημερία σε όποιον το έχει.
Δίδυμοι
Το ιδανικό δώρο για τον Δίδυμο, θα ήταν ένα κόσμημα με μαργαριτάρια. Θα το λατρέψει αμέσως κι όχι άδικα, αφού το μαργαριτάρι φέρνει πνευματική διαύγεια και ισορροπία, στοιχεία που έχει ανάγκη ο Δίδυμος, που βρίσκεται συνεχώς σε πνευματική διέγερση και βασανίζει το μυαλό του με χιλιάδες σκέψεις καθημερινά.
Καρκίνος
Ο αγαπημένος λίθος του Καρκίνου είναι το ρουμπίνι, που συμβολίζει το πάθος, την αγάπη και την γονιμότητα. Το καθαρό κόκκινο χρώμα του, κάνει το ρουμπίνι ακαταμάχητο αλλά και δυσεύρετο, και το κατατάσσει στα πιο ακριβά πετράδια. Χαρίζει στον κάτοχό του καλή υγεία και ενέργεια.
Λέων
Δεν θα μπορούσε άλλος λίθος να αντιπροσωπεύει τον Λέοντα από τον περίδοτο. Πρόκειται για ένα λίθο που συνήθως έχει το πράσινο χρώμα του λαδιού και συμβολίζει την ειρήνη και την ευτυχία. Έλκει την καλή τύχη και φέρνει στον κάτοχό του επιτυχία.
Παρθένος
Ο λίθος που του ταιριάζει είναι το ζαφείρι, αφού χαρίζει σε όποιον το έχει ευμάρεια και καλοτυχία. Συνήθως έχει μπλε χρώμα και μπορεί να κατευνάσει τις ανασφάλειες και τις φοβίες του Παρθένου.
Ζυγός
Στον Ζυγό ταιριάζει το οπάλιο, ένας πολύτιμος λίθος που κατέχει την ενέργεια του Ήλιου και της Σελήνης. Πιστεύεται πως έλκει το χρήμα και την επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, ξεκλειδώνει την εκφραστικότητα, έτσι λοιπόν θα φέρει θετικά αποτελέσματα και θα απογειώσει την καλλιτεχνική φύση του Ζυγού.
Σκορπιός
Το σιτρίν είναι μια ποικιλία χαλαζία και ταιριάζει απόλυτα στο Σκορπιό. Θα του φέρει καλοτυχία σε νέα ξεκινήματα, σοφία και θετική σκέψη. Συμβολίζει την ελπίδα, την χαρά και την αφθονία και θα απεγκλωβίσει το Σκορπιό από την υπεραναλυτική του σκέψη, στην οποία συχνά χάνεται, παραμένοντας άπραγος.
Τοξότης
Το τοπάζιο είναι ο πολύτιμος λίθος που συμβολίζει την αντοχή, την δύναμη και την αυτοπεποίθηση. Γι αυτό και ταιριάζει απόλυτα στον Τοξότη, αφού θα ενισχύσει τη δύναμή του και θα του προσφέρει καλή τύχη, για να πετυχαίνει πάντα τους στόχους του.
Αιγόκερως
Κατάλληλος λίθος για τον Αιγόκερω είναι ο γρανάτης. Λέγεται ότι ο Νώε χρησιμοποίησε γρανάτη στα φανάρια της κιβωτού, για να την κατευθύνει μέσα στη σκοτεινή νύχτα. Φέρνει στον κάτοχό του επαγγελματική επιτυχία, έτσι είναι ιδανικός για τον Αιγόκερω, που συνεχώς αποζητά την επαγγελματική του καταξίωση.
Υδροχόος
Ο αμέθυστος οφείλει το όνομά του στο στερητικό άλφα και το ρήμα μεθύω. Λέγεται πως στην αρχαιότητα τον χρησιμοποιούσαν για να μην μεθύσουν. Θα προσφέρει λοιπόν ευεξία και ηρεμία στον Υδροχόο, που βρίσκεται συνεχώς σε ένταση και υπερδιέγερση.
Ιχθείς
Για τον Ιχθύ, πιο κατάλληλος λίθος από την ακουαμαρίνα δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Συμβολίζει την ειρήνη, την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση. Θα προσφέρει, λοιπόν, την εσωτερική ηρεμία που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο Ιχθύς, που από την φύση του αγχώνεται εύκολα.

Back to top button