Fashion&BeautyKidsnews

Bee Factor : Με τη δύναμη της φύσης και το όνειρο μιας γυναίκας !

[dropcap]Γ[/dropcap]νώρισα την Αλίκη Μακρή πριν τη συναντήσω. Όταν έπεσαν στα χέρια μου, τα προϊόντα της Bee Factor της βρεφικής σειράς περιποίησης. Θα μου πείτε, είναι δυνατόν να γνωρίσεις έναν άνθρωπο μέσα από μια κεραλοιφή; Ναι τελικά είναι, γιατί λίγο αργότερα όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ, κατάλαβα ότι η Αλίκη, δεν κάνει απλά ένα επιχειρηματικό βήμα, αλλά κάνει αυτό που πιστεύει και το προσφέρει ακριβώς όπως το ονειρεύτηκε!

Η ιστορία της Bee Factor ξεκινά από μια κυψέλη μελισσών! Κάπως έτσι ως ένα δώρο από αγαπημένο χέρι, η Αλίκη Μακρή, γνώρισε την κοινωνία της μέλισσας, ένα πλάσμα που προσφέρει μέσα από όσα παράγει, ελιξίρια υγείας και ομορφιάς. Η εξερευνητική φύση λοιπόν της όμορφης και δραστήριας Αλίκης, δεν μπορούσε να παραβλέψει αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Το επόμενο βήμα ήταν η απόφαση να ασχοληθεί με αυτό, και το ακριβώς επόμενο ήταν να το κάνει πράξη. Πειραματισμοί, πρώτες δοκιμές, ατελείωτες ώρες μελέτης, οδήγησαν σε υπέροχα βαζάκια με κεραλοιφές ευπρόσδεκτες ως δωράκια από φίλες και γνωστές.

Μέσα σε μια εποχή που όλα δείχνουν να κινούνται νωχελικά υπό το βάρος μιας παραίτησης, υπάρχουν άνθρωποι «ουράνια τόξα» θα έλεγα. Βγαίνουν μετά τη βροχή και ξεκινούν μια νέα εποχή. Και αυτό έχει ήδη συμβεί με τη Bee Factor να διαθέτει πέρα από ηλεκτρονικό κατάστημα και στέγη, μια «κυψέλη» λοιπόν όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα αλλά και να εμπνευστείτε δημιουργικά!

[divider]

«Η υγεία του εαυτού μου και της οικογένειάς μου είναι αυτό που με τράβηξε αρχικά στην πράσινη ομορφιά και τα φυσικά προϊόντα. Είμαι συγκινημένη από την δύναμη των φυτών και την κοινωνία της μέλισσας και πως αυτά τα δύο μαζί είναι σε θέση να θεραπεύσουν τόσο πολύ περισσότερο αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά απο τα φαρμακευτικά σκευάσματα. Έβαλα στόχο να δημιουργήσω προϊόντα αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών, των βοτάνων και του κεριού της μέλισσας και να εξαλείψω κάθε χημική ουσία που μπορεί να βλάψει το σώμα και το δέρμα μας», μας λέει η Αλίκη Μακρή μιλώντας για τη ροή των γεγονότων που την παρακίνησαν σε αυτό το βήμα.

 

[divider]

[dropcap]Α[/dropcap]υτό που μας συγκίνησε είναι η αγάπη της και η πίστη της στο εγχείρημα αυτό, που αναμένεται να αλλάξει σημαντικά το πώς αντιμετωπίζουμε την περιποίηση του σώματός μας και των παιδιών μας… των αγαπημένων μας. Ίσως τελικά αυτή η αγάπη να περνάει ευεργετικά και στα προϊόντα της Bee Factοr, και να τα κάνει τόσο «τρυφερά», σαν να τα φτιάχνει μια φίλη σου για σένα.

Και προφανώς αυτή η αγάπη της είναι που την έκανε να αλλάξει επαγγελματική ιδιότητα, που την οδήγησε σε σπουδές κοσμητολογίας ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει την κορούλα της, δημιουργεί και επιχειρεί. Δεν είναι λίγα… αλλά φαίνεται αν είναι όσα θέλησε με την καρδιά της. «Πιστεύω οτι η αγάπη είναι το πιο ισχυρό θεραπευτικό φίλτρο που υπάρχει. Αγαπώ αυτό που κάνω και νιώθω τόσο τυχερή που μπορώ να μοιραστώ την γνώση, την αποτελεσματικότητα και την ευεργετικότητα του κεριού της μέλισσας μαζί σας. Αγαπώ την υπέροχη κόρη μου, τον λατρεμένο μου σύζυγο, το χαριτωμένο σκυλάκι μας και την οικογένειά μας. Λατρεύω τη φύση, τη θάλασσα , το φαγητό και την καλή μουσική. Οι αγαπημένες μου μέρες είναι αυτές που ξοδεύτηκαν σε ταξίδια και ελπίζω να βρίσκω πάντα χρόνο για νέες περιπέτειες!» εξηγεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Αλίκη.

Τι θα βρείτε λοιπόν στη Bee Factor; Θα βρείτε μαγεία, συνδυασμούς με φαντασία, θα βρείτε φύση! Μπείτε στην «κυψέλη» της Αλίκης Μακρή, κλικάροντας  www.beefactor.gr . Επισκεφθείτε το Bee Factor Concept Store –Καλαμπάκας 90, 2431 078026, Τρίκαλα

Back to top button